هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسية...ألإعلآنــآتفواصل المنتدىأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة تشيز كيك يجنن وسهل وبسيط جدا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دلوعة حبيبي

مَرْسَى عسَلْ


مَرْسَى عسَلْ
دلوعة حبيبي


مُشَآرَكَآتي 121
تَقْيمي 1
عُمرِي : 21/06/1993

طريقة تشيز كيك يجنن وسهل وبسيط جدا  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة تشيز كيك يجنن وسهل وبسيط جدا    طريقة تشيز كيك يجنن وسهل وبسيط جدا  Emptyالثلاثاء فبراير 08, 2011 4:18 pm

طريقة تشيز كيك يجنن وسهل وبسيط جدا  5_1190351657


المقادير:
1كاسة سكر (بكاسة الجبنة الكرفت الكبيرة )
2ملعقة حليب نيدو ناشف
2علبة قشطة 170جرام
1ملعقة صغيرة فانيليا
4حبات بيض
12قطعة جبنة كيري
1 اصبع زبدة
3 بسكوت ماري مطحون
علبة فراولة مع الصوص ( تكون زي علبة سلطة الفواكة قطع فراولة معاها صوص ثقيل شوية )
ممكن ما تحصلي فراولة عادي لو استخدمتي الي بالكرز

الطريقة:
تسيحي ثلاث ارباع اصبع الزبدة وتحطيها عالبسكوت المطحون وتفركيها كويس وتحطيها في قاع الصينية وتكبسيها تمام بالتساوي وتحطي الصينية في الفريزر الين ما تعملى الخليط الي هتحطية عليها

تحطي كل المقادير الباقية ( ماعدا الفرارولة طبعا ) في الخلاط الكهربائي وتخلطيها كويس عشان تتجانس

طلعي الصينية من الفريزر واسكبي الخليط الي في الخلاط عليها بشويش

حطيها في الفرن على درجة حرارة 160 حوالى نصف ساعة او ممكن اكتر المهم ان وجهها يتماسك

طلعيها من الفرن وحطيها في الثلاجة الين ماتبرد كويس

بعدين افردي صوص الفراولة بشويش على وجة الصينية ورصي عليها الفراولة ورجعيها الثلاجة الى وقت التقديم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://marca-alhob.mam9.com/
 
طريقة تشيز كيك يجنن وسهل وبسيط جدا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: .. •»|[₪ .. ع ــالـم الأُنــوٍثــة .. ₪ ]|«• .. :: ะ» مـا لـذ وَ طـاب ~-
انتقل الى: